Veel mensen vinden het mooi om veel volume in het haar te hebben. Zo lijkt het haar ook meteen een stuk voller en camoufleert het eventueel wat plekjes met minder haar. Helaas heeft niet iedereen het geluk om van nature een volle bos haar te krijgen. We geven je graag een aantal tips om je haar zowel optisch als letterlijk voller te maken. 

Extensions

Tegenwoordig zijn de extensions echt niet zo ‘lelijk’ en ‘obvious’ meer als vroeger. Je kunt nu hele mooie en natuurlijk ogende extensions laten zetten. Je hoeft niet per se te gaan voor extensions die je haar langer doen lijken, door ze op de lengte van je eigen haar te knippen, voeg je enkel meer dikte toe. 

Gebruik een föhnborstel

Volume krijg je door gebruik te maken van een föhnborstel of een losse föhn en een losse ronde borstel. Door je hele haar op deze manier te föhnen zorg je voor meer lucht en een losse slag in je haar, waardoor alles losser en voller valt. Daarnaast zie het er vaak uit alsof je zo van de kapper afkomt. 

Het juiste model in je haar

Als je je haar op 1 lengte laat knippen, is het lastig om hier volume in te krijgen. Daarom raden we je – vooral met lang haar-  aan om laagjes in je haar te laten knippen. Zo creëer je een speelse look en zorg je ervoor dat je haar voller oogt. 

Doe rustig aan met de haarproducten

Te veel olietjes, maskers en conditioners verzwaren je haar. Ook met mousse moet je rustig aan doen, ook al lijkt dit spulletje onschuldig. Gebruik zo min mogelijk producten en laat de natuur lekker haar werk doen!

Haartransplantaie 

Heb je echt last van kale plekken of heel dun haar, dan is een haartransplantatie wellicht wat voor jou. Er bestaan haartransplantaties voor vrouwen. Meer informatie over haartransplantaties voor vrouwen? Neem een kijkje op Haarkliniekdekroon.nl.