Cosmetica tips

Ooglidcorrectie

Voor een ooglidcorrectie ben je bij Ooglift aan het goede adres. Daar werken gespecialiseerde oogartsen / oogchirurgen die samen al bijna 20.000 ooglidcorrecties hebben gedaan. Na een ooglidbehandeling zie je er jaren jonger uit!

Botoxbehandeling bij Frodo

Dokter Frodo is een bekende naam als het gaat om botoxbehandelingen. In zijn kliniek worden jaarlijks 3.000 cliënten behandeld met botox. Naast botox kan je hier ook onder andere een laser- of huidbehandeling laten doen.

Neuscorrecties kunnen worden uitgevoerd bij diverse specialisten in heel Nederland. Wij bevelen van harte de kliniek van Blooming Plastische Chirurgie aan. Zij zijn specialist in neuscorrecties.

Haartransplantatie

Blumberg Clinics maakt gebruik van de nieuweste technologieën waarodoor op een veilige en effectieve manier een haartransplantatie kan worden gedaan. Meer informatie over de behandeling en over Blumberg Clinics vind je op hun website: https://www.blumbergclinics.nl/.

Botox in Amsterdam

Zoekt u een botox behandelaar in Amsterdam voor een goede botoxbehandeling? Kijk dan eens bij Botox Centrum Amsterdam. Met meer dan 10.000 uitgevoerde botoxbehandelingen is het dé botoxspecialist in Amsterdam en omgeving.

Micro haartransplantatie

Prohairclinic transplanteert dankzij een nieuwe technologie snel en effectief haarwortels. Deze techniek heet Folicle Unit Extraction, waarbij gebruik wordt gemaakt van uw eigen haar. Voor de kosten van een micro haartransplantatie kunt u een kijkje nemen op hun website.

Piercing in Amsterdam en omgeving

Laat een piercing of tattoo plaatsen en geniet er je hele leven van. Een goede plek om piercings te laten plaatsen is Amsterdam Tattooing. Deze tattooing en boddy piercing shop zit in hartje Amsterdam en is goed bereikbaar.

Kappers in Amsterdam

Zoek je de beste kapper van Amsterdam? Dan hoef je niet lang meer te zoeken: je moet LysandroCicilia hairstyles hebben. Behandelingen duren hier minimaal een uur: kappers nemen de tijd voor je om zo to een mooi kapsel te komen. Lees meer: www.lysandro.nl.

Ooglidcorrectie specialist

Een ooglidcorrectie laten doen bij CosMed Kliniek is een goed idee: zeer ervaren specialisten, eerste consult zonder kosten, korte wachttijden en persoonlijke aandacht. Probeer het nu zelf!

City Treatment schoonheidssalon

Van massages en Brazilian wax tot Anti Aging en ontharen: bij City Treatment in Utrecht vind je alles onder één dak.

Thais massagesalon

Een traditionele Thaise massage zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt dankzij de stoomcabine met Thaise kruiden. Een Thaise massage kan op meerdere plekken, maar de beste plek is toch wel Thai Thara in Amsterdam.

Haarwerken

Kaalheidsproblemen zijn verleden tijd dankzij Haarwerken Expert. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor haarwerk op maat . Haarwerken Expert is gevestigd in Voorschoten. Ook komen specialisten graag bij u langs, als u niet in staat bent naar de salon te komen.

Fillers

Een veilige fillerbehandeling dankzij ervaren specialisten en het nieuwste apparatuur: Fillers Centrum Amsterdam. Al meer dan 3.000 cliënten waren u voor!

Bindweefselmassage

Voor behandelingen op het gebied van laser, anti-aging en injectables, moet je zeker KNAP Institute overwegen. Meer informatie over deze kliniek (de enige in Amsterdam waar dermatologie en huidtherapie samenkomen) en over bijvoorbeeld bindweefselmassages bindweefselmassages vind je op hun website.

Kappers Amsterdam

Voor een goede kapper in Amsterdam moet je naar Day and Night Hairdressers. Hier werken alleen maar kappers die écht naar je luisteren en minimaal vijf jaar ervaring hebben.

Pedicure opleidingen

Volg een pedicure opleiding bij Noord Nederlandse Academie en je behaalt een erkend branchediploma met diverse beroepsmogelijkheden. Het slagingspercentage ligt bij Noord Nederlandse academie op 90 procent!

Littekencrème

Littekencrème van Staudt is ontwikkeld door plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Raadpleeg voor meer informatie hun website: staudt.nl.

Pedicurebehandeling Amsterdam

Claudia Geduld Skincare biedt allerlei soorten gezichts- en lichaamsbehandelingen, van acnebehandelingen tot pedicurebehandelingen. Voor een pedicure in Amsterdam is het dan ook een goede optie.

Cryolipolyse

Met cryolipolyse kan je vet verliezen zonder dat daarbij een chirurgische ingreep bij komt kijken. Cryolipolyse is een behandeling waarbij vetcellen onder de huid gekoeld worden, waarna ze bevriezen en afsterven. Cosmetisch Centrum Alkmaar heeft hier veel ervaring mee en verwelkomt je graag.

Schoonheidssalon in Den Haag

Schoonheidssalon La Casey biedt een een ‘all-in-one’ beautyconcept aan: van laserontharing tot waxen, alles is mogelijk. Op de website van La Casey vind je meer informatie over de verschillende behandelingen.

Aambeien behandeling

Heeft u behoefte aan een Aambeien behandeling ? Polikliniek de Blaak heeft jarenlange ervaring in het verhelpen van aambeien.

Gezichtsbehandelingen en kapper

Voor een Kapper in Voorschoten kun je bij A Verde Salon & Spa terecht. Zij bieden hiernaast ook schoonheidsbehandeling. Hierdoor is A Verde Salon & Spa een echt dagje uit.

Oogleden corrigeren

Wanneer je voor een cosmetische ingreep kiest, dan kun je deze ook laten combineren met een ooglidcorrectie. Hierdoor is niet alleen je neus recht, maar heb je ook weer een open oogopslag.

Medische kosten claimen

Claim je medische kosten bij letselschade. Met de hulp van Ridder-Letselschade.nl ontvang je snel de vergoeding die je nodig hebt.

zorgverzekering via verzekering.nl

Laat je zorgverzekering geen rib uit je lijf zijn en onderzoek welke zorgverzekering en welk zorgpakket het beste bij jouw behoeften past. Kijk op de website van Verzekering.nl voor een overzicht van zorgverzekeringen.

Zorgverzekering vergelijken

Het hebben van een goede zorgverzekering kan je veel geld besparen. Niet alleen op de premie, maar ook voor behandelingen die je wilt of moet ondergaan. De zorgverzekering vergelijken 2021 is daarom belangrijk, zodat je weet dat jouw zorg wordt vergoed.

Zeer fraaie JuliDansJewels armbanden

Mooie armbanden van het merk JuliDansJewels kun je online kopen op hun webshop. Armbanden kunnen je uitstraling helemaal afmaken. Kijk daarom op hun website.